Intrebari Frecvente
Despre Saltele
In mod ideal salteaua trebuie sa fie cu cel putin 20 cm mai lunga decat inaltimea persoanei care o va folosi. Daca exista o limitare a spatiului nu uita sa iei in considerare suprafata disponibila pe care urmeaza sa asezi salteaua. Recomandam ca inainte sa plasezi comanda sa masori cu atentie spatiul sau cadrul patului in care urmeaza sa utilizezi salteaua.
La o saltea noua corpul fiecaruia dintre noi poate reactiona diferit. De cele mai multe ori timpul de acomodare sau de tranzit intre o saltea veche si o saltea noua poate fi intre 1-3 saptamani. Mai ales daca aveti o saltea veche, moale si care are zone in care s-a lasat buretele sau arcurile s-au rupt. Coloana vertebrala trebuie sa se obisnuiasca cu sustinerea pe care o ofera o saltea noua. Aceasta schimbare se manifesta la unele persoane cu dureri de spate, pe cand la altii tranzitia se face foarte usor fara a se observa vreun disconfort.
Duritatea unei saltele este subiectiva si depinde de preferintele fiecarui individ in parte. De asemenea pozitia de dormit ajuta in alegerea fermitatii unei saltele. Duritatea optima se determina in mod normal prin testarea unei saltele in magazin.
Durata de viata a unei saltele depinde foarte mult de materialele folosite si de calitatea lor. In general se poate spune ca dupa 5 ani, gradul de sustinere al unei saltele se diminueaza. Din motive de igiena se recomanda schimbarea husei unei saltele mai repede de 5 ani.
Persoanele care sufera de alergii tolereaza mai bine materialele sintetice. Din acest motiv ar trebui sa achizitioneze saltele realizate cu astfel de materiale sau saltele cu huse detasabile pe care le pot spala in functie de necesitati. Majoritatea textilelor pe care le folosim sunt tratate anti-alergii, asigurand pe termen lung un climat fara germeni.
Pentru saltelele care au husa detasabila acestea se pot spala in masina de spalat pe program normal cu detergent adecvat. Daca husele din material tricot isi modifica forma ele isi revin la normal daca se intinde materialul. Pentru saltelele care nu au huse detasabile pentru eliminarea unor pete mici va recomandam sa folositi o perie moale si detergent adecvat. Nu expuneti salteaua la temperaturi ridicate sau direct in soare, de asemenea sticlele pentru apa fierbinte sau pernele electrice cu temperaturi peste 40grade pot dauna saltelei.
Baza pe care se aseaza salteaua este cea care sporeste calitatile saltelei. Simbioza dintre baza si saltea creeaza un mediu optim de dormit. Baza ofera un suport in plus care in functie de pozitia in care dormiti ar trebui sa se adapteze acesteia impreuna cu salteaua.
Husele detasabile ale saltelelor prevazute cu aceasta optiune se pot spala in masina de spalat pe program normal cu detergent adecvat. Pentru husele detasabile, matlasate cu spuma cu memorie, este indicata curatarea chimica uscata. Daca husele din material tricot isi modifica forma ele isi revin la normal in momentul intinderii materialului pentru a reimbraca miezul saltelei. In cazul saltelelor care nu au huse detasabile, pentru eliminarea unor pete mici, va recomandam sa folositi o perie moale si detergent adecvat, avand grija sa nu patrunda umezeala in interiorul miezului saltelei. In cazul unor pete persistente recomandam sa folosesti serviciile unei companii care ofera curatare profesionala a saltelelor. Nu expuneti salteaua la temperaturi ridicate sau direct in soare. De asemenea sticlele pentru apa fierbinte sau pernele electrice cu temperaturi peste 40 grade pot dauna saltelei. Aseaza asternutul si utilizeaza salteaua doar dupa ce husa acesteia s-a uscat in totalitate.
In functie de modelul de saltea ales iti recomandam sa rotesti 180 de grade sau sa intorci periodic salteaua pentru a rezista mai mult timp. Astfel cele doua parti sau fete ale saltelei au ocazia rand pe rand sa se odihneasca si sa isi revina in urma utilizarii. In cazul unei saltele duble cu doi utilizatori jumatatile saltelei vor avea posibilitatea ca periodic sa raspunda formei corpului si centrului de greutate ale partenerului, insa daca diferenta de constitutie este mare recomandam ca salteaua sa fie rotita mai des. Daca faci acest lucru la intervale cuprinse intre 3 si 4 luni, cresti perioada de timp in care te poti bucura de salteaua aleasa.
Dupa despachetare, o saltea rulata poate avea nevoie de pana la 48 de ore pentru a-si recapata forma initiala si a te putea bucura pe deplin de proprietatile sale. Asadar dupa ce o scoti din ambalaj, aseaza salteaua pe o suprafata dreapta si permite-i putin timp sa isi revina. Tot ce trebuie sa faci apoi e sa te odihnesti.
Am proiectat si realizat meticulos fiecare dintre saltelele nostre pentru a ne asigura ca vei avea cel mai bun somn. Pentru a face alegerea ta mai usoara am introdus in site cateva filtre privind aspectele principale care caracterizeaza o saltea. Daca inca nu te-ai hotarat, specialistii nostrii sunt bucurosi sa te ajute si sa te ghideze spre salteaua perfecta prin telefon, chat sau e-mail.
O saltea este asezata corect, cu fata principala de dormit in partea de sus, atunci cand eticheta saltelei este orientata in asa fel incat scrisul de pe ea sa se poata citi. Capul si picioarele tuturor saltelelor nostre sunt realizate pentru a putea fi interschimbabile. Recomandam ca salteaua sa fie rotita in fiecare sezon.
Pentru a proteja suprafata saltelei si pentru a creste durata de viata a acesteia recomandam utilizarea unei protectii de saltea. Salteaua poate fi acoperita doar cu un cearsaf din bumbac sau alt textil, in functie de preferintele fiecaruia, insa acesta va mentine suprafata curanta, dar nu va proteja salteaua de eventualele accidente cu lichide.
Comenzi & Plata
Vizitand pagina unui produs, vei putea sa il adaugi in cosul tau. Dupa ce ai ales produsele pe care doresti sa le comanzi, poti vizualiza cosul tau, iar apoi poti merge catre pagina de Checkout pentru a finaliza comanda.
Poti alege intre mai multe metode de plata, precum plata ramburs la livrarea comenzii, transfer bancar sau plata securizata online cu cardul tau. Daca doresti, poti achita si cu carduri de cumparaturi sau carduri de credit. Urmeaza pasii din Checkout si iti va fi foarte usor sa alegi metoda preferata de plata.
Daca produsele apar ca fiind in stoc sau cu posibilitatea de precomanda, ele pot fii comandate fara exceptie. Pentru cazuri exceptionale de termen de livrare, noi te vom contacta dupa plasarea comenzii pentru a-ti transmite termenul de livrare.
Livrare & Retur
Timpul de livrare depinde de adresa destinatiei si de produsul comandat. Poate varia intre 1 si 5 zile, sau 7-10 zile.
Daca dupa livrare realizezi ca produsul prezinta deteriorari sau defectiuni tehnice, ne poti contacta telefonic sau prin e-mail pentru a solicita returul sau catre noi. Sau, daca pur si simplu te-ai razgandit, nu uita ca ai dreptul legal de a returna produsul catre noi timp de 14 zile, desi suntem convinsi ca nu va fi cazul. Vezi mai multe pe pagina Politica de Retur.
Costul trasportului este de 19,99 lei.
Ai alte intrebari?
Daca inca ai nevoie de ajutor, ne poti contacta folosind datele de mai jos: